Restaurangspisarna "simples service"

Restaurangspisarna eller simples service som man säger i Frankrike har ofta en enklare design än hemmaspisarna, men de flesta tekniska funktionerna är desamma.
Spisarna som brukas i restauranger är ofta större än hemmaspisen och därmed lite mer svår placerade. Det finns dock tillverkare som gjort resturangserier med 60cm´s djup. Och som har brännare med effekten 3,5kw till 5,5kw. Det är dem jag tänkte presentera här.
Största fördelen med att handla en restaurangspis är självklart priset, men det finns även tekniska fördelar på en proffsspis. Bl.a så är spisarna ofta helt mekaniska och utrustade med pilotlåga. De är därmed betydligt mer driftsäkra. Behöver de servas fixar man det mesta själv, utan större förkunskaper. Har man en "handyman" att tillgå är det självklart ett plus...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0