hemma bra borta bäst?

Restaurangspisarna har ofta ett enklare yttre, men funktionerna är likvärdiga eller bättre än hemmaspisarna.
Man har tillgång till kraftigare brännare, pilotlåga och termostater med högre temperaturer. En stor nackdel är att de slits på ett helt annat sätt än en hemmaspis. En restaurangspis står på hela dagen. Använder man pilotlåga så är det väl ok, men har brännarna gått på full speta i 10år, så är de i behov av renovering...
Rengöring är inte heller prio ett i franska restaurangkök, vilket också ökar slitaget.
Hemmaspisarna har fördelen av att i de flesta fall vårdats ömt, de har en gång i tiden kostat ägaren en bra slant... De har inte heller använts så mycket som spisarna på restaurangen och de har ett utseende som gör dem betydligt mer "representativa" i ett privat hem.
Oavsett om man köper hemmaspis eller restaurangspis så är det definitivt värt att lägga lite mer pengar på en spis i gott skick.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0